Zwangerschap

Een stijlvolle fotoserie van die bijzondere periode

Gefeliciteerd! Zwanger zijn is een groot geluk en 9 maanden vliegen zo voorbij. Daarom een goede tijd om deze speciale periode vast te leggen.

Een zwangerschaps fotoshoot kan alleen met jou, maar ook met uw partner of zoon/dochter. Tijdens jouw fotoshoot zorg ik voor een ontspannen, gezellige sfeer en een prachtig resultaat waar u voor altijd op terug kunt kijken.

Naast o.a fotoafdrukken kunnen er ook geboortekaartjes gemaakt worden van de zwangerschapsshoot.

Werkwijze

In week 35-37 van de zwangerschap is de ideale periode voor een zwangerschapsshoot om de buik te laten fotograferen. De shoot duurt ongeveer 1 uur. In die tijd maak ik een variatie van verschillende foto’s en achtergronden.

Tips

Trek comfortabele kleding aan en/of stop het elastiek van een broek of rok onder de buik om striemen te voorkomen voor op de foto.

Vraagt u zich af wat u mee moet nemen?

Qua kleding is het mooi om verschillende opties mee nemen. Basiskleuren staat het mooist op de foto, zonder drukke prints. Bij twijfel gewoon meenemen! Tijdens de shoot kunnen we verschillende opties uitproberen. Verzorgde nagels staan het mooist op de foto, bijvoorbeeld met een naturel of gekleurde nagellak. Bekijk hier overige tips en de meest gestelde vragen over onze werkwijze. 


 

Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.