'Een portret is uniek, prachtig, onvergetelijk en tijdloos!'

Kom langs om een unieke foto van uzelf, uw gezin of kinderen te maken. Dit kan ook bijvoorbeeld een romantisch portret zijn met uw partner voor een verloving of valentijnsdag! 

Een portretshoot kan op een locatie zijn of in de studio.

Werkwijze

Het is niet nodig om een model of heel fotogeniek te zijn om een mooi moment vast te laten leggen! Van iedereen is een mooie portretfoto te maken waar iedereen er als zichzelf op staat. Ik zorg voor een ontspannen fotoshoot, waarbij er plezier is en iedereen zich op zijn/haar gemak voelt! De fotoshoot kan zowel in de fotostudio als op locatie.

Vooraf bespreken we de wensen voor de fotoshoot. Op basis hiervan kiezen we de locatie of ideale achtergrond voor de foto’s.

Tips en vragen

Bekijk hier de kledingtips en antwoorden op overige vragen.


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.