Ophangsystemen

 •   Papergrip

  De papergrip is ideaal voor het ophangen van foto’s, folders, tekeningen of boodschappenlijstjes! Het kan overal opgehangen worden zoals in de slaapkamer, keuken, bureau, in bedrijven, in scholen, lokalen of op kantoor.

  De STAS papergrip is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip. Papieren en kleine posters kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn met één beweging weer te verwijderen. Daarnaast maakt de speciale railrand het mogelijk om stugge papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen. Incl. montagemateriaal. In verschillende lengtes verkrijgbaar. Kom zeker een kijkje nemen

   

   

 •   Minirail ophangsysteem

  Op zoek naar een elegant, onopvallend ophangsysteem? Dan is de STAS minirail een goede keuze. Het minirail ophangsysteem is zeer gemakkelijk te plaatsen, zonder gaten in uw muren te hoeven maken.

  De minirail is met een hoogte van slechts 16 mm het smalste ophangsysteem van STAS . Daardoor valt ‘ie nauwelijks op aan je muur. Maar onderschat de minirail niet: deze rail kan tot wel 25 kg per meter dragen, afhankelijk van welke haken en koorden je wilt gebruiken.

  Bekijk de complete pakketten STAS minirail in onze fotostudio. Er zijn veel verschillende

  STAS ophangsystemen en toebehoren voorradig. Kom zeker een kijkje nemen.

  https://www.stasgroup.be/winkelzoeker

   

   


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
 • Fotoshoots

  Fotoshoots

  Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

  Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.