Newborn - Baby fotografie | Lief, klein & stoer

 

De komst van een nieuwe baby is een buitengewoon moment vol tederheid en liefde. Bij fotografie Sandra Vandevordt begrijpen we hoe kostbaar deze tijd is.

En we zijn er trots op om deze bijzondere momenten voor jou te vereeuwigen. We creëren kunstwerken die niet alleen foto's zijn, maar ook emoties en herinneringen oproepen.

De eerste weken van de baby zijn heel uniek en zijn voorbij voor u het weet. Tijdens een newborn fotoshoot maken leggen we dit pure moment voor eeuwig vast, een mooi aandenken voor later!

Een newborn fotoshoot is voor veel jonge ouders nog nieuw, daarom staat hieronder een aantal tips en uitleg over de werkwijze.

Het meest ideale is uw kindje te fotograferen binnen de eerste twee weken na de geboorte. De meeste baby’s zijn dan nog zeer rustig, slapen veel en kunnen met gemak in verschillende poses gefotografeerd worden.

Prijzen

We waarderen het dat u overweegt om met ons samen te werken voor uw fotoshoot op locatie of in fotostudio.
De kosten voor de fotoshoot in fotostudio 95€ max 4 personen, 125 € meer als 4 personen.Op locatie bedragen de kosten 135€ max 4 personen of 150 euro meer dan 4 personen, wat de reportageprijzen omvat. Het is belangrijk op te merken dat deze prijs exclusief fotoproducten is. In onze zaak bieden we een breed scala aan mogelijkheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past. Het geselecteerde fotoproduct of eventuele aanvullende bestellingen worden toegevoegd aan de shootprijs.
We kijken ernaar uit om samen met u prachtige herinneringen vast te leggen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft of als u meer wilt weten over de beschikbare fotoproducten.

De studiotijd of tijd op locatie kan verlengt worden voor €40,- (incl. btw) per half uur.

Bij elk fotoproducten of los fotowerk dat aangekocht word ontvang u gratis het sociale mediabestand (800pixels) met naamsvermelding, je kan het gebruiken voor Instagram, Facebook, Profielfoto, achtergrond gsm... deze zijn niet printbaar, de beelden worden ook volledig afgewerkt.

Printbare bestanden worden aangeboden in pakketen van 10, 20 en 40 bestanden, en kunnen aangekocht worden.

Wanneer de locatie verder is dan 20 km vanaf Sint-Truiden wordt € 0,50 per km berekend.

Werkwijze

Het ideale moment om de pasgeboren baby te laten fotograferen is binnen de eerste twee weken na de geboorte. De meeste baby’s zijn dan nog erg rustig, slapen veel en kunnen met gemak in verschillende poses gefotografeerd worden.

Het inplannen van een shoot is erg flexibel, we plannen de fotoshoot op een dag en tijdstip naar keuze. De shoot zal binnen in de verwarmde fotostudio zijn, zodat de baby het niet koud zal krijgen. Er is veel keuze uit verschillende baby accessoires, kleden en vachtjes. U mag natuurlijk ook zelf leuke accessoires meenemen.

Bekijk hier overige tips en de meest gestelde vragen over onze werkwijze. 


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.