Newborn - Baby fotografie | Lief, klein & stoer

Laat uw prachtige pasgeboren baby vastleggen tijdens een newborn fotoshoot! De eerste weken van de baby zijn heel uniek en zijn voorbij voor u het weet. Tijdens een newborn fotoshoot maken leggen we dit pure moment voor eeuwig vast, een mooi aandenken voor later!

Een newborn fotoshoot is voor veel jonge ouders nog nieuw, daarom staat hieronder een aantal tips en uitleg over de werkwijze.

Het meest ideale is uw kindje te fotograferen binnen de eerste twee weken na de geboorte. De meeste baby’s zijn dan nog zeer rustig, slapen veel en kunnen met gemak in verschillende poses gefotografeerd worden.

Werkwijze

Het ideale moment om de pasgeboren baby te laten fotograferen is binnen de eerste twee weken na de geboorte. De meeste baby’s zijn dan nog erg rustig, slapen veel en kunnen met gemak in verschillende poses gefotografeerd worden.

Het inplannen van een shoot is erg flexibel, we plannen de fotoshoot op een dag en tijdstip naar keuze. De shoot zal binnen in de verwarmde fotostudio zijn, zodat de baby het niet koud zal krijgen. Er is veel keuze uit verschillende baby accessoires, kleden en vachtjes. U mag natuurlijk ook zelf leuke accessoires meenemen.

De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Een fotosessie in de fotostudio €95,-.  Er is alle tijd om tussendoor te voeden en verschonen mocht dat nodig zijn.

Voor een fotoshoot met 5 personen of meer in fotostudio rekenen we €125,- ( incl.btw) aan.

Bekijk hier overige tips en de meest gestelde vragen over onze werkwijze. 


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.