Familie & gezin

 

Familie is waar het hart is, en niets is waardevoller dan het vastleggen van de liefde, de banden en de speciale momenten die jullie als gezin delen. Bij fotografie Sandra Vandevordt begrijpen we hoe belangrijk deze momenten zijn, en we zijn er trots op om ze te vereeuwigen.

Of je nu een kleine familie bent die de intimiteit van thuis verkiest of een grote clan die een avontuur in de buitenlucht wil beleven, we passen onze fotoshoots aan jullie wensen en stijl aan.

We creëren niet alleen foto's, maar we vertellen ook jullie verhaal. Onze beelden vangen de lach, de knuffels en de momenten van pure vreugde op die jullie familie uniek maken. We willen dat je foto's hebt waar je keer op keer naar kunt kijken en glimlachen, en die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Het ‘ouderwetse’ familieportret is nu vervangen door een spontane, vrolijke fotoshoot met de familie. Dit kan zowel in de fotostudio als op locatie. Het resultaat is een originele foto die met trots aan de muur gehangen kan worden, waar elk familielid op staat zoals ze werkelijk zijn!

Prijzen

We waarderen het dat u overweegt om met ons samen te werken voor uw fotoshoot op locatie of in fotostudio.
De kosten voor de fotoshoot in fotostudio 95€ max 4 personen, 125 € meer als 4 personen.Op locatie bedragen de kosten 135€ max 4 personen of 150 euro meer dan 4 personen, wat de reportageprijzen omvat. Het is belangrijk op te merken dat deze prijs exclusief fotoproducten is. In onze zaak bieden we een breed scala aan mogelijkheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past. Het geselecteerde fotoproduct of eventuele aanvullende bestellingen worden toegevoegd aan de shootprijs.
We kijken ernaar uit om samen met u prachtige herinneringen vast te leggen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft of als u meer wilt weten over de beschikbare fotoproducten.

De studiotijd of tijd op locatie kan verlengt worden voor €40,- (incl. btw) per half uur.

Bij elk fotoproducten of los fotowerk dat aangekocht word ontvang u gratis het sociale mediabestand (800pixels) met naamsvermelding, je kan het gebruiken voor Instagram, Facebook, Profielfoto, achtergrond gsm... deze zijn niet printbaar, de beelden worden ook volledig afgewerkt.

Printbare bestanden worden aangeboden in pakketen van 10, 20 en 40 bestanden, en kunnen aangekocht worden.

Wanneer de locatie verder is dan 20 km vanaf Sint-Truiden wordt € 0,50 per km berekend.

Reportage prijzen op aanvraag, we maken graag een offerte op maat.

Tips en vragen

Bekijk hier de kledingtips en antwoorden op overige vragen.


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.