Communie & lentefeest

Is er een communie of lentefeest in het vooruitzicht? Dit is een bijzonder dag die ik graag voor jullie vastleg op een speelse manier!

De fotoshoot voor een communie- of lentefeest kan zowel in de fotostudio als op een leuke buitenlocatie gemaakt worden. We bespreken vooraf wat de wensen zijn voor de fotoshoot. De fotoshoot zal ongeveer 1 uur duren.

Wanneer u alle communiekledij heeft, kunt u een afspraak maken. Hoe vroeger u reserveert, hoe meer keuze u heeft om een datum en uur te bepalen.

Zoals voor elke reportage zijn er diverse mogelijkheden voor foto afdrukken: foto's in een box, een album, posters, kaders, canvasdoek, etc. In alle prijsklassen zijn er verschillende items.

Zodra u een keuze heeft gemaakt welke foto u wenst te gebruiken voor uw communiekaartje, maak ik één of meerdere ontwerpen. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor leuke geschenken voor klasgenootjes.

Kosten

Een fotosessie in de fotostudio start vanaf €95,- (incl. btw)

Startprijs fotoshoot op locatie €125,- (incl. btw). Wanneer de locatie verder is dan 20 km vanaf Sint-Truiden wordt €0,40 per km berekend.

Extra communikant uit hetzelfde gezin + €75,-

Ouders, broers, zussen en huisdieren kunnen samen gratis mee op de foto.


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.