Communie & lentefeest

 

Bij fotografie Sandra Vandevordt streven we ernaar om niet alleen mooie foto's te maken, maar ook een ontspannen en plezierige ervaring te bieden voor zowel jou als je kind. We willen dat je terugkijkt op deze periode met een glimlach en dat je trots bent op de prachtige beelden die we samen hebben gecreëerd.

Of je nu de voorkeur geeft aan een intieme binnensessie of een fotoshoot op een schilderachtige locatie, we werken samen om de perfecte setting te kiezen die past bij de stijl en het karakter van je kind.

Onze foto's vertellen het verhaal van deze speciale dag en zullen een blijvende herinnering vormen aan deze belangrijke mijlpaal.

Zoals voor elke reportage zijn er diverse mogelijkheden voor foto afdrukken: foto's in een box, een album, posters, kaders, canvasdoek, etc. In alle prijsklassen zijn er verschillende items.

Zodra u een keuze heeft gemaakt welke foto u wenst te gebruiken voor uw communiekaartje, maak ik één of meerdere ontwerpen. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor leuke geschenken voor klasgenootjes.

Prijzen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze fotografiediensten!

We waarderen het dat u overweegt om met ons samen te werken voor uw fotoshoot op locatie of in fotostudio.
De kosten voor de fotoshoot in fotostudio 95€ max 4 personen, 125 € meer als 4 personen.Op locatie bedragen de kosten 135€ max 4 personen of 150 euro meer dan 4 personen, wat de reportageprijzen omvat. Extra communikant uit hetzelfde gezin + €75,- Het is belangrijk op te merken dat deze prijs exclusief fotoproducten is. In onze zaak bieden we een breed scala aan mogelijkheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past. Het geselecteerde fotoproduct of eventuele aanvullende bestellingen worden toegevoegd aan de shootprijs.
We kijken ernaar uit om samen met u prachtige herinneringen vast te leggen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft of als u meer wilt weten over de beschikbare fotoproducten.

De studiotijd of tijd op locatie kan verlengt worden voor €40,- (incl. btw) per half uur.

Bij elk fotoproducten of los fotowerk dat aangekocht word ontvang u gratis het sociale mediabestand (800pixels) met naamsvermelding, je kan het gebruiken voor Instagram, Facebook, Profielfoto, achtergrond gsm... deze zijn niet printbaar, de beelden worden ook volledig afgewerkt.

Printbare bestanden worden aangeboden in pakketen van 10, 20 en 40 bestanden, en kunnen aangekocht worden.

Wanneer de locatie verder is dan 20 km vanaf Sint-Truiden wordt € 0,50 per km berekend.

Reportage prijzen op aanvraag, we maken graag een offerte op maat.

 

 


Terug naar het overzicht

Pasfoto’s

Heeft u direct een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld uw identiteitskaart, rijbewijs of visum? Bekijk hier de kosten.

Lees meer

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor een fotografie cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Lees meer
Meer nieuws
  • Fotoshoots

    Fotoshoots

    Sandra verzorgt diverse fotoshoots met als motto: Iedereen is uniek en prachtig op hun eigen manier!

    Boek nu!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.